Operaria Headhunting & Recruiting logotype

Recover Nordic Rekrytoi

Recover Nordic on Pohjoismaiden vahinkosaneerauksien ja korjausrakentamisen markkinajohtaja. Recover Nordic Suomen vahvan kasvun myötä haussa nyt henkilöitä useaan rooliin.

Me olemme Recover

Meitä on jo yli 300.

 • Meidän yhteinen tehtävämme on turvata asiakkaidemme mahdollisimman nopea paluu normaaliin elämään.

  Antti

  Toimitusjohtaja

 • Jokainen Recoverilainen on tärkeä osa auttamisen ja vuorovaikutuksen ketjua. Me luomme Recoverin yhdessä.

  Mia

  HR-johtaja

Meillä jokainen on muutoksentekijä

Miksi Recover?

 • Positiivinen ilmapiiri

  Olemme jokaisessa kohtaamisessa ystävällisiä ja arvostavia. Hyvä fiiliksemme näkyy ja kuuluu sekä työkavereiden että asiakkaiden suuntaan. Välitön ilmapiirimme perustuu siihen, miten puhumme toisillemme, kuinka keskitymme kuuntelemiseen ja kuinka suhtaudumme asioihin.

 • Avoin ilmapiiri

  Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tehdä muutosta. Luotamme osaamiseesi ja arvostamme näkemyksiäsi. Jokainen osaajamme on luottamuksen arvoinen ja haluamme uskoa ihmisistä aina hyvää.

 • Huipputiimi ja osaajat

  Turvallinen ja kannustava ilmapiiri saa osaajat sitoutumaan. Sitoutunut työntekijä puolestaan luo ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Ainutlaatuisen asiakaskokemuksen ansiosta asiakkaat myös palaavat!

 • Hyvinvointi ja turvallisuus

  Välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Ennakointi, ammattitaito, toimintaohjeiden kunnioittaminen ja tahto käsitellä mahdolliset ja havaitut turvallisuuspuutteet ovat osa arkeamme.