facebook tracking

Recover Nordic Rekrytoi

Recover Nordic on Pohjoismaiden vahinkosaneerauksien ja korjausrakentamisen markkinajohtaja. Recover Nordic Suomen vahvan kasvun myötä haussa nyt henkilöitä useaan rooliin.

Recover-original-blue-RGB-square.jpg

Recover Nordic on Pohjoismaiden markkinajohtaja vahinkosaneerauksessa, korjausrakentamisessa sekä teollisuus- ja ympäristöpalveluissa. Yhtiö tarjoaa palveluja vakuutusyhtiöille, yrityksille ja kuluttajille. Recover Nordic perustettiin kuusi vuotta sitten, josta lähtien liikevaihto on kolminkertaistanut. Recoverilla on yli 2 100 työntekijää kaikkialla Pohjoismaissa.

Lue lisää Recover Nordicista verkkosivuilla: www.recover.fi.

Recover Nordic Suomi työllistää tällä hetkellä n. 320 henkilöä ja toimii 25 paikkakunnalla. Vahvan kasvunsa ansiosta Recover Nordic Suomi etsii nyt vahvistusta tiimiinsä. Haussa olevia positioita ovat muun muassa vahinkokartoitusyksikön työjohtaja, yksikönpäällikkö/ työpäällikkö ja vahinkosaneerauksen työnjohtaja. Positiot sijaitsevat Vantaan toimipisteessä. 

Lue linkeistä lisää ja hae jo tänään. 

Vahinkokartoitusyksikön työnjohtaja - vantaa
Yksikönpäällikkö/työpäällikkö - Vantaa
Vahinkosaneeraustiimin työnjohtaja - vantaa

Me olemme Recover

Meitä on jo yli 300.

Recoverilaiset tunnetaan hyvästä työstä ja meillä saatkin keskittyä tekemään työsi kunnolla. Meitä jokaista tarvitaan erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen. Sanotaan, että teot puhuvat puolestaan, ja Recoverilla tämä todella on totta. Ymmärrämme, että iso osa työn vaikutuksesta tulee siitä, miten itse ajattelemme ja valitsemme toimia. Siksi panostammekin jatkuvasti henkilöstömme kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tekemisemme ytimessä on ajatus, että laadukas työ perustuu siihen, että jokainen ottaa vastuuta omasta työstään sekä huolehtii myös kaverista. 


Meidän yhteinen tehtävämme on turvata asiakkaidemme mahdollisimman nopea paluu normaaliin elämään.

Antti Toimitusjohtaja

Jokainen Recoverilainen on tärkeä osa auttamisen ja vuorovaikutuksen ketjua. Me luomme Recoverin yhdessä.

Mia HR-johtaja

Meillä jokainen on muutoksentekijä

Haluamme arjen keskellä jättää tilaa myös asioiden miettimiselle ja haastamiselle. Meillä saat kertoa, jos jonkun asian voisi tehdä paremmin tai fiksummin. Työkulttuurimme tukee sitä, että henkilöstö osallistuu aktiivisesti ja muokkaa itse tulevaisuuttaan, sillä olemme yrityksenä yhteisellä muutosmatkalla. 

Uskallamme hioa ja korjata toimintatapoja jakamalla kukin omaa osaamistamme ja näkemyksiämme. Meidän kilpailuetumme on välitön yhteistyö, sillä huippusuoritus muodostuu aina yksilöiden välillä.

Miksi Recover?

Positiivinen ilmapiiri
Olemme jokaisessa kohtaamisessa ystävällisiä ja arvostavia. Hyvä fiiliksemme näkyy ja kuuluu sekä työkavereiden että asiakkaiden suuntaan. Välitön ilmapiirimme perustuu siihen, miten puhumme toisillemme, kuinka keskitymme kuuntelemiseen ja kuinka suhtaudumme asioihin.
Avoin ilmapiiri
Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tehdä muutosta. Luotamme osaamiseesi ja arvostamme näkemyksiäsi. Jokainen osaajamme on luottamuksen arvoinen ja haluamme uskoa ihmisistä aina hyvää.
Huipputiimi ja osaajat
Turvallinen ja kannustava ilmapiiri saa osaajat sitoutumaan. Sitoutunut työntekijä puolestaan luo ainutlaatuisia asiakaskokemuksia. Ainutlaatuisen asiakaskokemuksen ansiosta asiakkaat myös palaavat!
Hyvinvointi ja turvallisuus
Välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Ennakointi, ammattitaito, toimintaohjeiden kunnioittaminen ja tahto käsitellä mahdolliset ja havaitut turvallisuuspuutteet ovat osa arkeamme.

Hakuprosessista vastaa Operaria Headhunting & Recruiting. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä rekrytointikonsultti Juha Aaltoseen: 044 984 7636, juha.aaltonen@operaria.fi

Lue linkeistä lisää avoimista positioista ja lähetä hakemuksesi viimeistään 8.8.21. 

Vahinkokartoitusyksikön työnjohtaja - Vantaa
Yksikönpäällikkö/ työpäällikkö - Vantaa
Vahinkosaneeraustiimin työnjohtaja - Vantaa
Teamtailor

Career site by Teamtailor